Meest voorkomende oorzaken en oplossingen - Mikoterm mTronic 7000 - E7 storing

Meest voorkomende oorzaken en oplossingen - Mikoterm mTronic 7000 - E7 storing

Bij de Mikoterm mTronic 7000 elektrische CV-ketels kan de E7 storing voorkomen.

Betekenis E7 storing:
EN: Cable break or short circuit temperature sensor
DE: Kabelbruch oder Kurzschluss Temperatursensor
NL: Kabelbreuk of kortsluiting temperatuursensor

Dit kan de volgende meest voorkomende oorzaken hebben:
- Er is mogelijk een kabelbreuk of kortsluiting aanwezig in de connectie met de temperatuursensor hierdoor wordt alles uitgeschakeld.

Oplossingen:
- Schakel de belangrijkste zekeringen m.b.t. elektrische aansluitingen uit en contacteer de installateur.